“Magija” – kutak za mlade u Kneževu

Omladinski centar “Magija” danas je svečano otvoren u Kneževu, a riječ je o projektu koji je realizovan uz pomoć humanitarne organizacije “Vorld vižn”,  opštine Kneževo i nekoliko mladih entuzijasta, koji su željeli da mladim ljudima obezbijede prostor za razvijanje kreativnosti i povezivanje sa aktivnim omladincima širom BiH i van njenih granica.

Načelnik opštine Kneževo Goran Borojević je naglasio da će opština uvijek nastojati da podržava rad Omladinskog centra i poželio omladincima mnogo uspješnih ideja i projekata.

Predsjednica Omladinskog centra “Magija” Ljiljana Obradović je naglasila da je dvadesetak omladinaca učestvovalo u realizaciji ideje i pozvala sve mlade koji žele da dodatno prošire svoje znanje i vidike da im se priključe.

– Družimo se i radujmo se u danima koji su pred nama, jer ovo su naši dani, ovo je naše vrijeme, ovo je naša budućnost – rekla je Obradović

Nakon otvaranja uslijedio je i muzički program koji su pripremili predstavnici Omladinskog centra zajedno sa pjevačkom grupom Srpskog prosvjetnog I kulturnog dru[tv “Prosvjeta” Kneževo, a zatim i dodjela zahvalnica za podršku najzaslužnijim za realizaciju ovog projekta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*