Jeftini letovi iz Banjaluke do još jedne metropole u Evropi

Aviokompanija “Rajaner” najavila je danas da će od marta 2019. godine uvesti novu liniju koja će Banjaluku povezati sa Berlinom.

Avioni jedne od najvećih aviokompanija u svijetu saobraćaće od Banjaluke ka Berlinu dva puta sedmično, a putnicima će na raspolaganju biti jeftine karte i brojne akcije.

“Rajaner” će uspostavljanjem ove linije povećati broj ruta iz Banjaluke na četiri nakon što su ranije njegovi avioni počeli da lete ka Briselu, Stokholmu i Memingenu. U “Rajaneru” su istakli da su od oktobra kada je riječ o pomenute tri destinacije već prevezli 10.000 putnika, a plan je da uvrštavanjem i četvrte broj putnika u 2019. godini dostigne 135.000.

– Putnici već sada mogu rezervisati svoje odmore preko pomenute četiri rute za ljeto 2019. godine po najnižim cijenama. “Rajaner” je objavio prodaju mjesta iz Banjaluke sa cijenama iz rasprodaje već od deset evra za letove u januaru i februaru, koji su dostupni za rezervaciju do četvrtka u ponoć – saopšteno je iz “Rajanera”.

Vršilac dužnosti generalnog direktora “Aerodroma RS” Duško Kovačević je rekao da su od “Rajanera” dobili najljepši poklon za novogodišnje praznike, a to je nova linija za Berlin.

– Izuzetno smo zadovoljni saradnjom sa “Rajanerom”, a našim putnicima želimo da praznike provedu u najljepšim evropskim gradovima u koje sad mogu brzo stici sa aerodroma u Banjaluci – istakao je Kovačević.

Ministar saobraćaja i veza RS Neđo Trninić je rekao da su radosni što je broj putnika “Rajanera” iz Banjauke i u Banjaluku premašio 10.000 i što je već nakon prvog mjeseca saobraćanja ova aviokompanija najavila novu liniju za Berlin.

– Očekujemo da će postojati veliko interesovanje putnika, poslovnih ljudi, naših radnika u inostranstvu i turista i da će broj destinacija biti dodatno proširen – rekao je Trninić poslije sastanka sa predstavnicima “Rajanera” i “Aerodroma RS”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*