Iz Čelinca krenula kući pa se izgubila u šumi

Državljanki Hrvatske Mihaeli K. (35) povratak u Minhen, gdje inače živi, pretvorio se u horor kada se u utorak vraćala od rođaka iz Čelinca te u povratku za Njemačku zalutala u šumi na području Prijedora, u kojoj je provela skoro dva dana, saznaju “Nezavisne novine”.

U slučaj se uključila i policija i žena je na sreću pronađena u četvrtak na području Kozarca, nepovrijeđena, ali iscrpljena i uplašena.

Sve je počelo u utorak kada je Mihaela bila u posjeti rođacima u Čelincu, odakle se tog dana svojim autom zaputila nazad u Minhen, ne sluteći da će joj se ta vožnja pretvoriti u pakao.

Kako je ispričao izvor blizak policiji, ona je u srijedu preplašena i umorna nazvala rođaka i rekla mu da se izgubila i da ne zna kuda da ide.

– Ona mu je pokušavala objasniti gdje je skrenula sa glavnog puta i da pokušaju da odrede lokaciju jer je na teritoriji Prijedora negdje skrenula i završila na makadamu – ističe naš izvor.

Dodaje da je najprije mislila da će ju makadamski put izvesti negdje, ali to je bio tek početak njene agonije.

– Krećući se tim putem ušla je dublje u šumu, odakle više nije mogla izaći vozilom koje se zaglavilo jer više nije bilo puta – kazao je izvor.

Nakon kontakta sa rođakom, on je sve prijavio policiji, koja je odmah krenula u potragu. Iako je pokušavala da objasni rođaku i policiji kuda je sve išla i bila u telefonskom kontaktu sa njima, žena je već bila iscrpljena, ali je u četvrtak oko podne njenoj agoniji došao kraj jer ju je policija dehidriranu pronašla u šumi na području Kozarca kod Prijedora.

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, u saradnju sa policijskim službenicima Policijske uprave Prijedor i Uprave za policijsku podršku MUP-a RS, u četvrtak su pronašli državljanku Hrvatske, koja se u utorak izgubila – potvrđeno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*