Imate bolove u vratu, zakažite besplatan pregled i riješite se tegoba

Problemi sa vratnom kičmom i generalno bolovi u vratu su sve češća svakodnevnica današnjeg čovjeka.

Problemi sa vratnom kičmom daju širok spektar simptoma pa ljudi često i ne znaju pravi uzrok njihovog problema. To su bolovi u vratu, predjelu lopatica, ramenima, spuštanje bola niz jednu ili obje ruke, trnjenje prstiju ili jednog dijela ruke, vrtoglavice, glavobolje, bolovi u grudima i slično.

Terapeuti iz “Fizios centra” u Čelincu svakodnevno se susreću sa pacijentima sa pomenutim simptomima.

– Ovo su samo neki od simptoma koje daje vratna kičma. Svima koji se susreću sa ovim i sličnim problemima nudimo mogućnost da zakažu besplatan pregled u “Fizios centru” i posavjetuju se sa fizioterapeutom o problemu koji imaju. Pravovremenim pregledom i tretmanom moguće je da se riješe tegoba koje ih muče i ne dozvole da se dovedu u još goru situaciju – ističu u “Fizios centru”.

U “Fizios centru” su na raspolaganju brojne terapijske procedure kao što su masaža, terapija ultrazvukom, elektroprocedure, tejping, korektivne vježbe za djecu i odrasle, manuelne manipulacije, te maderoterapiju. “Fizios centar” nudi mogućnost i za grupne vježbe za djecu i odrasle.

“Fizios centar” se nalazi u centru Čelinca u blizini vrtića i tržnog centra “Kort”, a uz stručno osoblje posjetioce očekuju i veoma prijatan ambijent i vrhunska terapeutska usluga.

Informacije u vezi sa tretmanima u “Fizios centru” dostupne su putem telefona na broj 065/373-906 ili zvanične stranice na društvenoj mreži “Fejsbuk”.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*