„Fizios centar“ ponovo počinje sa radom

„Fizios centar“ Čelinac poslije pauze usljed epidemije virusa korona u ponedjeljak ponovo počinje sa radom i otvara vrata korisnicima široke palete terapeutskih tretmana.

– Želimo da se zahvalimo našim pacijentima na strpljenju tokom pauze koju je izazvala epidemija virusa korona. Sada ćemo im ponovo biti na usluzi i brinuti o njihovom zdravlju i tijelu. Preduzeli smo sve prpisane mjere zaštite i dezinfekcije i nastavićemo da ih primjenjujemo kako bi tretmani u našem centru bili sigurni za pacijente – rekli su u „Fizios centru“.

U “Fizios centru” su na raspolaganju brojne terapijske procedure kao što su masaža, terapija ultrazvukom, elektroprocedure, tejping, korektivne vježbe za djecu i odrasle, manuelne manipulacije, te maderoterapija. “Fizios centar” nudi mogućnost i za grupne vježbe za djecu i odrasle.

“Fizios centar” se nalazi u centru Čelinca u blizini vrtića i tržnog centra “Kort”, a uz stručno osoblje posjetioce očekuju i veoma prijatan ambijent i vrhunska terapeutska usluga.

Informacije u vezi sa tretmanima u “Fizios centru” dostupne su putem telefona na broj 065/373-906 ili zvanične stranice na društvenoj mreži “Fejsbuk”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*