Emilija, Veljko i Mihajlo prve ovgodišnje trojke

Maja i Mladen Jerkić iz Banjaluke roditelji su prvih trojki koje su ove godine rođene u Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra RS.

Presrećna i ponosna majka kaže da je trudnoća prošla u najboljem redu i da je 25. maja carskim rezom donijela na svijet Veljka, Emiliju i Mihajla.

Jerkići imaju još jednog sina od osam godina, koji je presrećan što je dobio dva brata i sestru i s nestrpljenjem čeka da dođu kući.

Maja kaže da je ostala trudna prirodnim putem i da se nije nadala da nosi trojke. Iznenađenje je stiglo na drugom pregledu kada je doktorica ustanovila da će roditi trojke.

– Kada je doktorica rekla da nosim trojke, najprije sam se iznenadila, jer u porodici niko nije imao ni blizance. Na početku smo svi bili iznenađeni, ali poslije smo bili presrećni zbog te vijesti – priča Maja.

I njen suprug je bio u šoku zbog saznanja da Maja nosi trojke, ali je iznenađenje brzo zamijenila beskrajna sreća. I on željno iščekuje da vesela četvorka iz bolnice stigne u kuću. Za to vrijeme Maja se oporavlja i za medicinsko osoblje ima samo riječi hvale.

– Ovdje svi paze na nas, lijepo se ophode prema nama i sestre i doktori. Posebno sam zahvalna doktorici Aleksandri Rodić koja je vodila moju trudnoću i bila uz nas i u lijepim trenucima, ali i u onim malo težim -priča Maja.

Majka prvih ovogodišnjih trojki u Banjaluci kaže da je njen suprug nezaposlen, a da je ona zaposlena, ali da ne zna kako će uskladiti obaveze sa brigom koje zahtijevaju tri bebe. I pored toga je presrećna zbog rođenja trojki i velike porodice. (Nezavisne novine)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*