“Dr Škeljić” – uspješna godina brige za starije u prirodnoj oazi

Dom za starija lica “Dr Škeljić” u Kneževu zaokružio je prvu godinu poslovanja, a njegov vlasnik dr Bore Škeljić koji je zadovoljan razvojem ove ustanove koja se pokazala kao dobro rješenje i topao dom za stanare.

– Imamo kapacitet od 50 dvokrevetnih soba, a uz vrhunsku uslugu i njegu 24 časa dnevno, ljubazno osoblje, čist vazduh i domaću hranu dobijamo cjelinu kojom se s pravom ponosimo. Zadovoljstvo naših stanara je najbolja potvrda tih riječi – rekao je Škeljić.

Prema njegovim riječima, Dom za starija lica “Dr Škeljić” je kvalitetom i cijenama ispred drugih, a dodatna prednost je otvorenost za dogovor sa porodicama kako bi njihovi najmiliji dobili kvalitetnu i adekvatnu njegu.

Osim usluge i enterijera, ovu ustanovu krasi i prirodno okruženje koje daje poseban kvalitet ponudi.

– Staze za šetanje, izvori oko objekta i stogodišnja četinarska šuma je nešto što donosi dodatni kvalitet prilikom boravka kod nas. Ovo područje ima i karakterističnu klimu koja je veoma pogodna za boravak starijih i njhovo zdravlje – istakao je Škeljić.

Objekat koji se nalazi u bivšem hotelu “Omar”, a lokacija je veoma povoljna jer se nalazi nedaleko od Kotor Varoša, Banjaluke i Travnika.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*