Dodik: Mektić je klovn, novac sam dobio od prodaje stanova

Predsjednik RS Milorad Dodik rekao je da nema namjeru da odgovara na spletke ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića, ali da zbog javnosti želi da kaže da 200.000 evra koje je prenio iz Srbije u RS potiče od prodaje stana u Beogradu.

– Mektića kao čovjek iskreno žalim, jer je preuzeti na sebe svakodnevno fabrikovanje konstrukcija, teorija zavjere i spletki težak posao i za umnog čovjeka, a kamoli za njega koji je dobrovoljno preuzeo ulogu bosanskog političkog klovna. Želim samo zbog javnosti da kažem da sam u svom imovinskom kartonu, što je svakom vidljivo, proteklih godina uredno prijavio i dva stana u vlasništvu od po 77 kvadratnih metara u Beogradu, koje sam nedavno prodao i to je novac koji sam legalno prijavio i unio u RS – rekao je Dodik.

Mektić je danas objelodanio da je Dodik krajem maja unio pomenutu sumu iz Srbije u RS i pozvao ga da kaže odakle mu taj novac.

– Sve je transparentno i legalno, što zna i klovn Mektić, koji bi, umjesto što svakodnevno gleda u moj džep, napokon trebalo da kaže ko su kriminalci koji su u Srebrenici prije dvije godine pokušali da ubiju tadašnjeg premijera, a sada predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i zašto stalno marginalizuje problem terorizma i ekstremizma koji su najveća opasnost u BiH – rekao je Dodik.

1 Comment

  1. Dobro, slažem se sa Dodikom da je prodao dva stana u Beogradu.. Ali kako ih je zaradio? I šta je sa 3 Mil KM sinu…5 Mil KM ćerki…kumovima, sestrama ,,braći…sve sa budžeta..i.t.d…A Livne i Kesić…Šume, vazduh( neki anonimni institut u Bijeljini kupi za kontrolu kvalitete zraka..milioni KM),,Voda koju naplaćuju Izraelci za menadžment…Šta je sa 850 Kg mariuhane koja je pronađena na njegovom imanju u Bakincima prije 2-3 godine..Hahhahah…Bravo Mektiću…ne daj im da dišu..!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*