Djevojka iz seksualne afere želi susret sa sveštenikom

Voljela bih se naći oči u oči sa sveštenikom jer imam dosta toga da ga pitam, izjavila je Modričanka Saška Kovačević (23) poznatija kao Fatalna Saška na početku glavne rasprave u Osnovnom sudu u Doboju u slučaju seksualne afere koja je čiji je ona akter.

Uz nju su u skandal upleteni i njen bivši momak Aleksandar Vasiljević (27) i Mile Joksimović (27), koji su označeni kao njeni pomagači, te katolički sveštenik I. K, koji ih je tužio za iznudu oko 250.000 KM i ucjenu snimcima seksa koji je imao sa Saškinom prijateljicom Danirom S.

U sud su došli Kovačevićeva i Joksimović, koji su na slobodi, te Vasiljević, kojeg su sa lisicama na rukama dopratila dvojica policajaca jer je u pritvoru, dok se fratar nije pojavio pa ga je zapisničarka dva puta bezuspješno prozivala.

Suđenje je, prema odluci sudije, bilo zatvoreno za javnost, ali su iz sudnice ipak procurili neki detalji poput toga da je fratar svoj izostanak pravdao navodno neuredno dostavljenim pozivom za sudsku raspravu.
– Željela sam se sresti sa sveštenikom, pitala bih ga da li je još zaljubljen u mene – rekla je Saška i dodala da ju je navodno njen bivši momak Vasiljević na hodniku pitao da li ga još voli, na šta mu je rekla – ne.

U sudnici su sve troje odgovarali na pitanja tužilaštva, a potom i na pitanja odbrane Joksimovića i Vasiljevića, koji su zatražili da se na sudu idući put obavezno pojavi sveštenik jer mu imaju postaviti neka pitanja.

– Ne mogu vam ništa govoriti o tome što su me pitali jer mi je odmah na početku rečeno da sve dok se ne okonča sudski postupak ne smijem ništa iznositi u javnost. Ja sam se pred kraj prošle godine nagodila s tužilaštvom i presuđeno mi je godinu zatvora zbog ucjene i neovlašćenog snimanja. To ću odslužiti, a svi drugi neka odgovaraju za ono što su učinili – rekla je Saška.

I sljedeće ročište biće veoma zanimljivo jer bi trebalo da se pojavi i Joksimovićeva djevojka, koju je, navodno, zavodio sveštenik.
Sveštenik je napustio crkvu u Derventi, u koju je bio premješten nakon ovog skandala. Prije nego što su uhapšeni, Kovačevićeva i Vasiljević živjeli su u iznajmljenom stanu u centru Doboja. (Nezavisne novine)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*