Bolovi u leđima, vratu, kičmi i zglobovima nestaju u “Fizios centru”

Veliki broj ljudi često se suočava sa bolovima u kičmi, leđima, vratu, zglobovima i drugim oboljenjima lokomotornog sistema, a prije klasičnih medicinskih intervencija tegobe je moguće prevazići fizioterapeutskim tretmanima.

Ovaj vid tretmana dostupan je u “Fizios centru” u Čelincu gdje su na raspolaganju brojne terapijske procedure kao što su masaža, terapija ultrazvukom, elektroprocedure, tejping, korektivne vježbe za djecu i odrasle, manuelne manipulacije.

– Ove terapijske procedure primjenjuju se kod bolova u kičmi i zglobovima, napetosti muskulature, reumatskih oboljenja, posttraumatskih stanja i drugih oboljenja lokomotornog sistema – kaže za “Moj Kotor Varoš” fizioterapeut i vlasnik “Fizios centra” Stefan Grubišić.

“Fizios centar” nalazi se u centru Čelinca u blizini vrtića i tržnog centra “Kort”, a uz stručno osoblje posjetioce očekuju i veoma prijatan ambijent i vrhunska terapeutska usluga.

– Svima koji su se suočili sa tegobama preporučujemo da kod nas obave fizikalnu terapiju kako ne bi trpili bolove – rekao je Grubišić.

Poseban dio ponude odnosi se na maderoterapiju koja je idealno rješenje za celulit. Anticelulit masaža oklagijama za oblikovanje tijela razbija celulit, podstiče detoksikaciju organizma, poboljšava protok limfe i krvotok, ubrzava metabolizam, topi masne naslage, podiže tonus kože i opušta mišiće. “Fizios centar” takođe nudi mogućnost i za grupne vježbe za djecu i odrasle.

Informacije u vezi sa tretmanima u “Fizios centru” diostupne su putem telefona na broj 065/373-906 ili zvanične stranice na društvenoj mreži “Fejsbuk”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*