Bolovi nestaju uz fizioterapeutske tretmane

Veliki broj ljudi često se suočava sa bolovima u kičmi, leđima, vratu, zglobovima i drugim oboljenjima lokomotornog sistema, a prije klasičnih medicinskih intervencija tegobe je moguće prevazići fizioterapeutskim tretmanima.

Ovaj vid tretmana dostupan je u “Fizios centru” u Čelincu gdje su na raspolaganju brojne terapijske procedure kao što su masaža, terapija ultrazvukom, elektroprocedure, tejping, korektivne vježbe za djecu i odrasle i manuelne manipulacije.

– Ove terapijske procedure primjenjuju se kod bolova u kičmi i zglobovima, napetosti muskulature, reumatskih oboljenja, posttraumatskih stanja i drugih oboljenja lokomotornog sistema – kažu u “Fizios centru”.

“Fizios centar” takođe nudi mogućnost i za grupne vježbe za djecu i odrasle.

“Fizios centar” nalazi se u centru Čelinca u blizini vrtića i tržnog centra “Kort”, a uz stručno osoblje posjetioce očekuju i veoma prijatan ambijent i vrhunska terapeutska usluga.

– Svima koji su se suočili sa tegobama preporučujemo da kod nas obave fizikalnu terapiju kako ne bi trpili bolove – navode u “Fizios centru”. 

Informacije u vezi sa tretmanima u “Fizios centru” diostupne su putem telefona na broj 065/373-906 ili zvanične stranice na društvenoj mreži “Fejsbuk”. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*