Žurka, paketići i nagrade za najljepša pisma Djeda Mrazu za najmlađe Kotorvarošane

Velika novogodišnja žurka sa Djeda Mrazom i animatorima Snješkom Bijelićem i Patrolnim šapama održana je danas u Kotor Varošu na ogromno zadovoljstvo najmlađih Kotorvarošana.

Djeda Mraz i animatori su uz jelku i dječije pjesmice obradovali   najmlađe novogodišnjim paketićima i zajedničkim fotografisanjem. Pored Djeda Mraza i animatora za veselu atmosferu su se pobrinuli i učenici Osnovne škole “Sveti Sava” i vrtića “Larisa Šugić”.

Na manifestaciji su objavljeni i rezultati konkursa za mališane koji su pisali pismo Djeda Mrazu. Najljepše pismo Djeda Mrazu u pojedinačnoj konkurenciji napisala je Leona Bunić, drugo mjesto je pripalo Ivani Filipović, a treće Andreju Glamočaku.

U grupnoj konkurenciji najbolja je bila vrtićka grupa produženi boravak, drugo mjesto pripalo je učenicima IV1 Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš” iz Maslovara, a treće braći i sestrama Pelengić, koji nisu imali mnogo želja, ali su Djeda Mrazu prenijeli kako je lijepo živjeti u velikim porodicama.

Djeda Mraz ni ove godine nije  otkrivao drugima šta su mališani u povjerenju poželjeli za Novu godinu, ali su neke glasnije izgovorene, ipak procurile. Mališani iz vrtića su poželjeli bombone, igračke, autiće i lutke, dok su prvačići istakli da je najbitinije da ih posluži sreća i zdravlje, a zatim odličan uspjeh u školi kako bi obradovali roditelje.

Žurka je održana na igralištu kod radničkog univerziteta u organizaciji kotorvaroškog Centra za kulturu, sport i informisanje i uz podršku banjalučke fabrike “Vitaminka”. (Centar za kulturu, sport i informisanje)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*