Župljanin: Čestitam Sakanu, nastavljam da radim za Kotor Varoš

Zajednički kandidat šest stranaka za načelnika opštine Kotor Varoš Slobodan Župljanin čestitao je pobjedu na lokalnim izborima kandidatu PDP-a i SDS-a Zdenku Sakanu i svim partijama koje su osvojile odbornička mjesta u Skupštini opštine Kotor Varoš.

– Bez obzira na uslove i okolnosti u kojima su se izbori odvijali poštujem odluku građana Kotor Varoša. Upućujem iskrenu i duboku zahvalnost svima koji su glasali za mene na ovim izborima. Nastavljam sa svojim redovnim aktivnostima kroz koje ću se kao i uvijek truditi da pomažem Kotor Varošu – naveo je Župljanin koji je savjetnik predsjednice RS i dekan Fakulteta za bezbjednost i zaštitu Banjaluka.

Čestitku SDS-u, PDP-u, SDA i Sakanu kao izbornim pobjednicima uputio je i predsjednik Opštinskog odbora SP-a Kotor Varoš Predrag Tešić koji je zahvalio glasačima koji su izašli na izbore u teškim vremenima i problemima koje je izazvala epidemija virusa korona.

– Zahvaljujem svima koji su odabrali da glasaju za SP. Naš rezultat je ponovo veći nego u ranijem periodu i naš rast iz izbora u izbore pokazuje da vodimo ispravnu i iskrenu politiku prema našim građanima. Zahvaljujem i građanima koji su glasali za našeg kandidata Slobodana Župljanina i tim činom dokazali da imaju visok nivo svijesti i morala – naveo je Tešić.

Gubitak trke za načelnika opštine, dodao je on, neće pokolebati SP da u svakom momentu štiti interese Kotor Varoša i svojim radom ga čini boljim i ljepšim.

– Nažalost, i ovaj put se pokazalo, kao i bilo gdje u svijetu, da vlasnici krupnog kapitala upravljaju većinom i narodnom voljom. Nadam se da će građani Kotor Varoša koji su “profitirali” od ovih izbora dijelom biti zahvalni i politici koju smo mi vodili jer je naša akcija dovela do takve reakcije naših političkih protivnika. Nadam se da će oni koji su pobijedili voditi Kotor Varoš u interesu svih njegovih građana – poručio je Tešić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*