Vrhunska zabava za djecu na “Kotorvaroškom vašaru”

Djeca će posebno pamtiti premijerno izdanje “Kotorvaroškog vašara” jer su organizatori obezbijedili niz fantastičnih sadržaja za najmlađu populaciju.

“Kotorvaroški vašar” biće održan 18. i 19. avgusta ove godine na platou kod restorana “Ruski car”. Organizatori su definisali konačanu listu sadržaja za djecu, koju očekuju dva dana uživanja i zabave kakvu u Kotor Varošu do sada nisu imali priliku da dožive.

– Želimo da ” Kotorvaroški vašar” prvenstveno ostane u sjećanju najmlađoj populaciji, pa smo se potrudili da dogovorimo trenutno na raspolaganju najljepšu i najraznovrsniju zabavnu opremu. Pored autodroma i velikog ringišpila koje mogu koristiti i odrasli, obezbjedili smo bazene sa loptama i čamcima, velike tobogane, igraonice, tromboline i mini-ringišpile. Nadam se da će djeca, a samim tim i roditelji biti oduševljeni ponudom – rekao je organizator i idejni tvorac “Kotorvaroškog vašara” Predrag Tešić.

Bogat program očekuje i starije posjetioce, a uz prezentacije i degustacije raznih proizvoda planiran je i zabavni dio uz muziki uživo. Za sada je siguran nastup krajiške grupe “Sinovi Manjače”, a do početka vašara moguća su i nova iznenađenja.

Organizatori su u želji da podrže kotorvaroške tradicionalne zanatlije i proizvođače obezbijedili besplatne placeve za štandove, dok zainteresovani za prezentaciji ostslih sadržaja mogu da se za placeve obrate na telefon 065/05-05-05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*