Vozač iz Kotor Varoša u teškom stanju, suvozač stabilno

Vozač automobila S. B. (21) iz Kotor Varoša ima povrede glave i nalazi se u teškom stanju, dok je njegov suvozač D. Đ. (21) svjestan i za sada stabilnog zdravstvenog stanja, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra RS.

Oni su povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi u Pobrđu kod Kotor Varoša koja se dogodila protekle noći u 2.00 časa kada je automobil “alfa romeo”, kojim je upravljao S.B. sletio sa puta.

U Univerzitetskom kliničkom centru RS si istakli da su u 3:20 časova sanitetskim vozilom Doma zdravlja Kotor Varoš u Urgentni centar dovezeni S. B. i D. Đ.

Prema riječima dežurnog ljekara u Urgentnom centru UKC RS Ljubiše Tomića D. Đ. je svjestan i za sada stabilnog zdravstvenog stanja, te je smješten na dalje liječenje i praćenje u Kliniku za ortopediju i traumatologiju.

S. B. je, prema riječima dežurnog ljekara u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Edite Grbavac, primljen je u politraumatizovanom stanju sa dominatntnom povredom glave.

– Pacijent je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne – navedeno je u saopštenju iz Univerzitetskog kliničkog centra.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*