Vlast na raspolaganju građanima za rješavanje problema

Čelnici opštine Kotor Varoš istakli su večeras u razgovoru sa građanima da im stoje na raspolaganju u rješavanju njihovih problema. 

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan informisao je okupljene na skupu “Razgovor sa građanima” o problemima na i načinu njihovog rješavanja.

– Opština Kotor Varoš stabilno funkcioniše i svakodnevno kontaktiramo sa građanima u cilju rješavanja njihovih problema. Dio planiranih ciljeva uspjeli smo ostvariti, dok ćemo dio nastojati da riješimo – istakao je Sakan. 

Zamjenik načenika opštine Kotor Varoš Mladen Trivunović je rekao da je razgovor sa građanima svakodnevica  predstavnika opštine.

– Svaki slobodan trenutak koristimo da razgoravaramo sa sugrađanima i sa slušamo njihove probleme i prijedloge. Građani znaju da nam se uvijek mogu obratiti i da ćemo im pomoći koliko je u našoj moći da problemi budi riješeni – rekao je Trivunović.

Poslanik u Narodnoj skupštini RS Nedeljko Glamočak istakao je da građani Kotor Varoša mogu računati na svoje predstavnike na entitetskom nivou.

– Svakodnevno nastojim da odgovorim na zahtjeve građana opštine Kotor Varoš i da ih proslijedim nadležnima za njihovo rješavanje – kaže Glamočak.

U Mjesnoj zajednici Kotor Varoš, koja je organizovala skup, ističu da su zadovoljni što su se građani odazvali pozivu i iznijeli svoje probleme.

– Drago nam je što su građani prepoznali ovakav vid komunikacije čime se jača povjerenje između njih i vlasti, a ujedno povećava transparentnost rada lokalne uprave – izjavio je predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Kotor Varoš Stanko Tepić.

“Razgovor sa građanima” postaće redovan vid komunikacije, a cilj je da bude održavan najmanje jednom godišnje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*