Vjekoslav Bojić Džeka iz Maslovara pokazao kako se nosi policijska značka

Prvi migranti koji su se pojavili na teritoriji opštine Kotor Varoš izrodili su i svojevrsnog heroja dana, a u toj ulozi našao se policajac Vjekoslav Bojić Džeka iz maslovara, koji je surovim profesionalizmom pokazao kako se nosi policijska značka.

Ilegalni migranti otkriveni su juče na području planine Borja i dovedeni u Policijsku stanicu u Kotor Varošu čiji su ih službenici poslije provjera i evidentiranja predali Službi za poslove sa strancima. Izvor iz policije rekao je za “Moj Kotor Varoš” da je za otkrivanje dvojice Iračana zaslužan Bojić.

– Bojić je imao slobodan dan i na benzinskoj pumpi u maslovarama je pio kafu. Kada je putem prošao kamion, kroz dio otvorene cerade primijetio je da se na karoseriji nalaze ljudi. Nije čekao ni trenutak i odmah se dao u akciju. Sjeo je u svoj automobil i krenuo za kamionom. Sustigao ga je uz Borja, pretekao i zaustavio – rekao je naš sagovornik.

Kada su vidjeli da kamion staje, migranti su pokušali da pobjegnu, ali je Bojić bio spreman.

– Bez problema ih je sustigao i uhvatio. Odmah je obavijestio kolege u Policijskoj stanici Kotor Varoš i zadržao migrante do njihovog dolaska – istakao je naš sagovornik i dodao da je ovim pokazao kako bi se trebao ponašati svaki policajac bez obzira na to da li je na dužnosti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*