“Vitaminka” obradovala mališane u kotorvaroškom vrtiću

Fabrika za preradu voća i povrća “Vitaminka” iz Banjaluke obradovala je mališane u kotorvaroškom vrtiću “Larisa Šugić” svojim novim proizvodom – džemom od šumskog voća.

Predstavnici “Vitaminka” posjetili su vrtić u okviru promocije novog proizvoda i u cilju razvijanja svijesti o domaćoj proizvodnji i korišćenju kvalitetnih proizvoda.

Novi proizvod pakovan je u staklenu teglicu, pasterizovan je i ne sadrži konzervanse. Ubraja se u visoko kvalitetnu grupu namirnica, a u njegovom sastavu su malina, borovnica, crna ribizla i ogrozd.

– Prema srednjeročnim planovima lansirali bi ponovo mali brik 200 mililitara. Drugarima iz vrtića predložili smo da u toku redovnih aktivnosti nacrtaju prijedlog dizajna i naziva novog brika. To nije obavezno, nego je naša želja da saznamo kako nas vidi naša najmlađa populacija – rekli su predstavnici “Vitaminke” na čijem čelu je Kotorvarošanin Žarko Mikić.

Vršilac dužnosti direktora vrtića “Larisa Šugi” Mladen Tepić zahvalio je “Vitaminci” na poklonima i uz nadu da će nastaviti saradnju poželio ovom preduzeću uspjeh u plasmanu novog proizvoda. (KVDanas)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*