Višković: SNSD u Kotor Varošu imaće dobar rezultat na izborima

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je danas da vjeruje da će se pozitivni rezultati Opštinskog odbora SNSD-a Kotor Varoš vidjeti i na predstojećim lokalnim izborima.

Višković je razgovarao sa rukovodstvom Opštinskog odbora SNSD-a o realizovanim aktivnostima na području Kotor Varoša, koje je finansirala Vlada čiji je predsjednik i o pripremama za lokalne izbore naredne godine.

– Zadovoljan sam stanjem u Opštinskom odboru i aktivnostima koje su urađene na jačanju stranke, a vjerujem da će se pozitivni rezultati vidjeti na lokalnim izborima – dodao je Višković.

Predsjednik Opštinskog odobora SNSD-a Kotor Varoš Goran Kušljić informisao je Viškovića da je ova stranka na proteklim parlamentarnim izborima bila vodeća.

Kušljić je istakao da je Vlada RS u prošloj godini uložila oko 700.000 KM u brojne infrastrukturne projekte na području Kotor Varoša.

– Upoznali smo premijera sa dinamikom radova na projektima koje je finansirala Vlada i sa činjenicom da spremno dočekujemo predstojeće lokalne izbore u namjeri da ostanemo najjača politička stranka na području opštine – rekao je Kušljić.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*