“Viber” zamjena za bankarski šalter

Adiko banka uvela je digitalnu bankarsku uslugu “Adiko čet benking”, koja je zasnovana na jednoj od globalno najpopularnijih komunikacijskih platformi za razmjenu poruka “Viberu”.

Time je Adiko banka postala prva komercijalna banka u centralnoistočnoj i jugoistočnoj Evropi i jedna od prvih u svijetu koja pruža usluge plaćanja putem “Vibera”.

“Adiko čet benking” je savremena, ali istovremeno jednostavna i praktična digitalna bankarska usluga koja korisnicima omogućava da obave plaćanje u domaćem platnom prometu, provjere stanje na bankovnom računu, imaju uvid u transakcije i koriste platne obrasce. Dnevni limit za plaćanje je 500 KM, a uplate je moguće vršiti prema fizičkim i pravnim licima, pri čemu primaoci novca ne moraju da imaju instaliranu uslugu “Adiko čet benking”.

Korisnici ove usluge istovremeno putem Adiko pablik naloga na “Viberu” mogu dobiti informacije o uslugama i proizvodima banke, pronaći najbliže poslovnice ili bankomate i direktno komunicirati sa bankom. Aktiviranje “Adiko čet benkinga” vrši se putem usluge elektronskog bankarstva “Adiko ebank” bez naplaćivanja dodatne naknade korisnicima.

– Ova usluga je ono što je internet bankarstvo bilo prije 15, a mobilno bankarstvo prije deset godina. To je savremena usluga koja omogućava mnogo lakše i jednostavnije upravljanje finansijama – rekao je predsjednik uprave Adiko banke Banjaluka Mario Ivanković.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*