Velika jesenja akcija, nikad niže cijene fasade

Drugi dio građevinske sezone je u toku, a nadolazeći period je idealan za fasaderske radove zbog čega je „Tekso centar“ pokrenuo jesenju akciju za fasade u okviru koje nudi najpovoljniji fasadni materijal u okruženju sa garancijom kvaliteta.

„Tekso centar“ nastavlja tradiciju nekadašnjeg prodajnog sektora svog matičnog preduzeća „Građus“, a za ovu jesen kupcima je obzbijedio još povoljnije uslove i niže cijene.

Kompletan materijal za demit fasadu vodećeg domaćeg proizvođača „Colorita“ dostupan je po promotivnoj cijeni od 15,40 KM po kvadratnom metru, a jednog od najpoznatijih i najkvalitetnijih globalnih proizvođača „Rofixa“ 16,60 KM. Akcijskom cijenom su obuhvaćeni termoizolacija od stiropora debljine deset centimetara, ljepilo, tiple, fasadna mrežica, fasadna podloga i završni fasadni sloj.

Sav materijal je provjerenog kvaliteta i dio je dugogodišnjeg iskustva u prodaji i samostalnoj izradi i primjeni fasadnih sistema.

– U saradnji sa našim vjernim dobavljačima materijala budućim investitorima, a našim potencijalnim kupcima ove godine nudimo fasadni materijal po nikad povoljnijim uslovima. Uz zagarantovano najpovoljnije cijene u okruženju nudimo i dostavu materijala na adresu kupca. Poštovani kupci, dođite i uvjerite se u cjenovnu povoljnost fasada koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim – naveli su u “Tekso centru”.

Radno vrijeme „Tekso centra“ je od 7.00 do 17.00 časova svakim danom osim nedjelje.

Kupi i gradi! Vaš „Tekso centar“!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*