Velika akcija u “Građusu”, nikad povoljnije cijene materijala

Preduzeće “Građus” iz Kotor Varoša od 15. marta pokreće novu i nikad povoljniju “Proljećnu akciju” za materijal iz svog prodajnog asortimana.

– Razlika u ovoj u odnosu na sve prethodne akcije je u tome što će naši kupci uz najpovoljnije cijene materijala u okruženju biti u prilici da i na akcijske cijene dobiju dodatni količinski popust i popust za kupovinu materijala u sistemu – istakli su u “Građusu”.

Predsezonska ponuda u prodajnom objektu “Građusa” je pripremljena u saradnji sa njihovim poslovnim partnerima koji takođe učestvuju u formiranju akcijskih cijena.

– Uz već poznate i kvalitetne materijale iz oblasti završnih radova u građevinarstvu u ovogodišnjoj proljećnoj akciji naći će se i novi materijali za naše lokalno tržište koji već godinama participiraju u regionu i koje odlikuje visok kvalitet. Novi materijali će uz akcijske imati i promotivne cijene, tako da će fasadna i keramička ljepila, fasade, unutrašnje boje i drugi materijali biti jeftiniji nego ikada do sada – navode u “Građusu”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*