Vasiljević: Pozivam lovce da ne nasjedaju na razne skupove

Predsjednik Lovačkog udruženja “Uzlomac” Kotor Varoš Milan Vasiljević pozvao je lovce koji su članovi ovog udruženja da ne nasjedaju na skupove koje organizuje lice koje nije izabrano, niti imenovano za predsjednika Udruženja.

– Pozivam naše članove da ne idu na te skupove jer će samo desiti metež i haos. Skupština Lovačkog udruženja “Uzlomac” će biti zakazana i održana poslije pravosnažnosti odluke suda i ukidanja zabrane okupljanja zbog epidemije virusa korona. Nadležni organi su obaviješteni o svemu i na osnovu toga će postupati – istakao je Vasiljević.

Nedeljko Glamočak koga je Skupština Lovačkog udruženja “Uzlomac” prije više od godinu smijenila sa pozicije predsjednika udruženja zakazao je sjednicu Skupštine za nedjelju.

Glamočak ne prihvata odluke Skupštine o njegovov razrješenju i imenovanju Vasiljevića tvrdeći da su nezakonite, te odbija da obavi primopredaju dužnosti. Zbog toga je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede zabranilo lov na području kojim gazduje “Uzlomac”, a ta odluka ostaje na snazi dok ne bude pravosnažno rješenje Osnovnog suda u Banjaluci koji je kao predsjednika udruženja i lice ovlašteno za zastupanje i predstavljanje u registar upisao Vasiljevića.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*