Uređenje prostora po želji uz “Građus” i sistem “Rigips”

Radovi po sistemu “Rigips” široko su rasprostranjeni u građevinarstvu, predstavljaju savremeni standard gradnje i omogućavaju kreativno i funkcionalno uređenje prostora u skladu sa najvišim zahtjevima vlasnika stambenih i poslovnih objekata.

Dugogodišnje iskustvo u primjeni sistema “Rigips” i edukacija zaposlenih u inostranstvu pozicionirali su “Građus” Kotor Varoš u vrh liste izvođača ove vrste završnih radova u građevinarstvu na području šire regije. Ova vrsta radova godinama je postala jedan od “Građusovih” zaštitnih znakova.

“Građus” je na vrijeme počeo sa primjenom sistema “Rigips” i izlazi u susret zahtjevima kupaca i investitora koji se odnose na savremeno unutrašnje uređenje objekata. Osim pravilne i adekvatne ugradnje materijala, “Građus” nudi i kreativna rješenja za uređenje enterijera što naručioce radova čini potpuno zadovoljnim.

Rigips kartonske ploče su savršen spoj tradicije i modernog koji omogućava pomake u savremenoj arhitekturi, a njihova primjena moguća je u svim područjima građevinarstva. “Rigips” sistem suve gradnje omogućava potpuna i ekonomična rješenja za uređenje prostora kako u novogradnji, tako i u sanaciji starijih objekata.

Ovaj sistem najčešće se primjenjuje prilikom gradnje pregradnih zidova, oblaganja postojećih zidova izgrađenih od tradicionalnih materijala, uređenja potkrovlja i tavana, te izrade spuštenih stropova. Zahvaljujući osobinama i kvalitetu rigips kartonskih ploča ova vrsta radova omogućava jednostavno, čisto i brzo pregrađivanje prostora, izravnavanje zidova, uređenje tavanskog prostora u stambeni uz niske troškove, ispravljanje neravnina primarnog stropa i izvođenje komplikovanih oblika i formi iz čisto estetskih razloga.

Primjena “Rigips” sistema suve gradnje obezbjeđuje odličnu zvučnu i toplinsku izolaciju, a među njegovim glavnim odlikama su i mala težina materijala koji ne sadrži nikakve supstance koje mogu ugroziti zdravlje, te izuzetne ekološke performanse koje prostor čine najpogodnijim za stanovanje i rad.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*