Unutrašnje boje, fleksibilno keramičko ljepilo i mineralna fasada u “Građusovoj“ ljetnoj ponudi koja se ne odbija

Ljetna akcija preduzeća “Građus“ iz Kotor Varoša traje i dalje, a u sklopu nje kupce po nikada povoljnijim i posebno sniženim cijenama očekuju unutrašnje boje, fleksibilno keramičko ljepilo i mineralna fasada iz programa renomiranih proizvođača i poznatih građevinskih brendova.

Unutrašnje boje dolaze od najpoznatijih proizvođača ove vrste materijala na tržištu kao što su “JUB” i “Colorit”, a ista situacija je i sa fleksibilnim keramičkim ljepilom i mineralnom fasadom.

Na prelazu dvije građevinske sezone i početku ljetnog perioda “Građus” je kupcima u okviru kampanje “Ljetna relaksacija“ obezbijedio akcijske cijene za materijale koji služe za unutrašnje uređenje prostora bez obzira na vanjske vremenske uslove.

Zahvaljujući novoj prodajnoj akciji “Ljetna relaksacija” kupci za vrijeme ljeta po sniženim cijenama mogu kupiti i gotov cementno-krečni malter i jupol.

– “Jupol weis” i “jupol classic” za vrijeme “Ljetne relaksacije” kod nas možete kupiti po nevjerovatnim cijenama od 21,30 i 28,40 KM/25kg, a “molerin classic” i “molerin” po cijenama od 19,90 i 23,60 KM/25kg – istakli su u “Građusu”.

– Na isteku prvog dijela građevinske sezone rezultati prodaje građevinskog materijala pokazali su da smo bili neprikosnoveni sa cijenom i kvalitetom ponude i istim i još unaprijeđenim planom ulazimo u drugi dio sezone. Dokazali smo se kvalitetom i cijenom, nastavljamo dalje – poručuju iz “Građusa”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*