Uništen kutak za sport i rekreaciju u Maslovarama

Novouređeni objekat, inventar i sportski rekviziti oštećeni su i uništeni u prostoriji za mlade Doma kulture u Maslovarama, što je izazvalo zgražavanje čelnika ove mjesne zajednice.

U Savjetu Mjesne zajednice Maslovare su istakli da se u Domu kulture odigravala se “mala olimpijada” na kojoj su učešće uzeli najmlađi Maslovarčani.

– Na ovom takmičenju su vođene izjednačene borbe u višeboju, uništavanju novouređenog objekta, inventara i sportskih rekvizita u sledećim disciplinama – uništavanje stonoteniskog stola, lupanjem reketom i grebanjem oštrim predmetom, uništavanje rasklopivog stola, uništavanje zidova kopanjem rupa tvrdim predmetom i oslikavanje đonovima, uništavanje utičnica i prekidača i razvodne table, udaranje po vratima i prozorima, uništavanje multifunkcionalne sprave za vježbanje i uištavanje podne obloge – na sarkastičan način su objasnili razmjere pohoda neodgovornih mladih u Savjetu Mjesne zajednice Maslovare.

Dodali su da su u pomenutim disciplinama postignuti zavidni rezultati o čemu svjedoče i fotografije.

– Molimo učesnike ovog takmičenja da se jave da upriličimo i svečanu ceremoniju dodjele priznanja i pehara. Obavezno povedite i roditelje. Narod koji ima ovakvu omladinu ne treba da brine za budućnost – ogorčeni su u Savjetu Mjesne zajednice Maslovare.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*