Uklonjen ogrev sa javnih površina u centru Kotor Varoša

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan ocijenio je uspješnom akciju uklanjanja ogreva i privremenih objekata sa javnih površina čiji je cilj uspostavljanje komunalnog reda i uređenje grada.

On je na današnjem sastanku predstavnika opštine i Komunalnog preduzeća „Bobas“ pohvalio sugrađane jer su pokazali odgovornost i brigu o očuvanju zelenih površina.

– Zahvaljujući njihovom angažmanu i zajedničkim naporima da istrajemo u sprovođenju ove akcije možemo reći da nam je grad danas ljepši i uređeniji – naglasio je Sakan.

Sa predsjednicima zajednica etažnih vlasnika u kojima postoji nadogradnja i koji iz tog razloga nemaju podrume u zajedničkim prostorijama postignut je dogovor kako stanari ne bi ispaštali.

– Njima su određene lokacije za deponovanje ogreva i oni neće biti oštećeni. Ti privremeni objekti biće propisane veličine i izgleda – pojasnio je Sakan.

Odlukom o komunalnom redu opštine Kotor Varoš zabranjeno je zauzimanje javnih površina bez odobrenja nadležnog organa i deponovanje ogreva.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*