Ujedinjena Srpska i Župljanin uvjereni u pobjedu

Rukovodstvo kotorvaroške Ujedinjene Srpske i kandidat za načelnika opštine Slobodan Župljanin izrazili su večeras uvjerenje da će stranke koje čine vladajuću koaliciju na republičkom nivou pobijediti na lokalnim izborima u Kotor Varošu.

Na sastanku Župljanina sa rukovodstvom i kandidatima Ujedinjene Srpske za odbornike u Skupštini opštine istaknuto je da stranke koje su posljednjih godina vladale u Kotor Varošu ne mogu dobiti prolaznu ocjenu.

– Vrijeme od prošlih izbora potrošili su uzaludno jer su mnogi od glavnih problema građana ostalo neriješeni. Zbog toga je vlast u Kotor Varošu zaslužila da ide u opoziciju – rekao je predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Kotor Varoš Vladan Đekanović.

Župljanin je naglasio da je vrijeme za političke promjene u Kotor Varošu odavno zrelo.

– Svaki dan smo među građanima u svim krajevima kotorvaroške opštine i vidimo veliko razočarenje. Građani su spremni da u novembru kreiraju preokret i da, daju šansu novim ljudima koji ih sigurno neće iznevjeriti. Mi možemo učiniti Kotor Varoš boljim i ljpšim mjestom za život – kaže Župljanin.

On je zahvalio Ujedinjenoj Srpskoj na podršci, navodeći da će svaki glas biti presudan na novenbarskim izborima.

Ujedinjena Srpska je zvanično predstavili listu kandidata za odbornike u Skupštini opštine Kotor Varoš, a nosilac je Đekanović.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*