Uhapšena dvojica Kotorvarošana, pronađena droga

Kotorvaroška policija uhapsila je A.K. i A. Š. iz Kotor Varoša, a kod A.K. je pronađeno više paketa marihuane i tableta. 

Oni su osumnjičeni da su izvršili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

– Na osnovu naredbe nadležnog suda u Kotor Varošu izvršen je pretres na dvije lokacije. Kod A.K. je pronađeno i oduzeto više pakovanja zelene biljne materije koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu upakovanu u PVC folije, više tableta, kao i drugi predmeti i sredstva namjenjeni za neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga – saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka. 

O ovom slučaju upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naredio da u redovnoj proceduri bude dostavljen izvještaj protiv osumnjičenih.

– Policijski službenici Policijkse uprave Banjaluka nastavljaju sa preduzimanjem aktivnosti usmjerenih na suzbijanje i rasvjetljavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga i nedozvoljenog uzgoja biljaka iz kojih se preradom može dobiti opojna droga – istakli su u Policijskoj upravi Banjaluka.

2 Comments

  1. Pandurska govna misle sve je droga a ove tablete u sredini sagorjevaci za TERETANU a imaju ljude u MUP-u u kotorvarosu koji su svjedocili protiv srba i koji su turcima u večicima prodavali oruzje za vrijeme rata a i dalje rade u MUP-u i oni nekoga hapse JEBEM IM PORIJEKLO SVE IH TREBA

  2. Strašno uhapsili ljude kao droga a ove u sredini tablete sagorjevači za TERETANU a majmuni pandurski misle da je driga u pitanju bolje da ciste svoj mup od ljudi koji su svjedocili protiv srba a rade u mupu kao sto je raljic koji drzi faraon i inspektor koji je turcima u večicima prodavao oruzje za vrijeme rata a i dalje je inspektor

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*