“Tropic” pokrenuo prazničnu akciju i pozvao građane da im pomognu

Tržni centar “Tropic” pokrenuo je prazničnu humanitarnu akciju u okviru koje će lijepe praznične trenutke obezbijediti za udruženja i organizacije koje brinu o ugroženim članovima društva.

Iz “Tropica” su pozvali svoje kupce i sve građane da im pomognu u odabiru udruženja koje će obradovati u vrijeme praznika.

– Sve što je potrebno, jeste da na našoj “Fejsbuk” stranici do 31. decembra ostavite komentar pod slikom naših nasmijanih kolega i predložite udruženja kojima biste željeli da omogućite lijep praznični trenutak.

Sve prijedloge ćemo pročitati sa velikom pažnjom i odabrati one koje ćemo zahvaljujući vama pretvoriti u stvarnost. Poklonimo osmjehe zajedno – istakli su u “Tropicu”.

Akcija je već naišla na odziv, a u nju su se uključili i Kotorvarošani koji su predložili da podršku dobije Centar za porodicu “Kuća radosti”, koja okuplja roditelje djece s poteškoćama u razvoju i jezičko-govornim smetnjama iz Kotor Varosa.

U “Tropicu” su istakli da je vrijeme praznika oduvijek bilo posebno i da ga takvog žele učiniti i onima koji to sebi ne mogu priuštiti.

– Vrijeme praznika je satkano od trenutaka koje provodimo sa najmilijima, okruženi ljubavlju i osmjesima, dok uz najljepše želje budimo inspiraciju i nazdravljamo godini koja se bliži. Nažalost, neki od nas ponekad nemaju mogućnost da ostvare svoje želje. Upravo to je razlog zbog kojeg smo odlučili da vas pozovemo da zajedničkim snagama pokažemo da možemo promijeniti ovu činjenicu i obradovati dobre ljude koji to zaslužuju – istakli su u “Tropicu”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*