Troje povrijeđenih u Čepku, borba za život saputnika iz Maslovara

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u naselju Čepak povrijeđene su tri osobe od kojih je jedna zadržana na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci.

U sudaru su učestvovali “škoda oktavija” za čijim volanoj je bio P. B. (46) i “golf” kojeg je vozio B. N (54) čiji je saputnik bila J. D. (30).

Svi su povrijeđeni i odvezeni su vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja “Sveti Pantelejmon” Kotor Varoš. Najgore je prošao P. B. koji je zbog velike rasjekotine na glavi prebačen u Univerzitetski klinički centar RS.

U ovoj ustanovi su potvrdili da je njegovo zdravstveno stanje stabilno.
Za razliku od njega, ljekari ove zdravstvene ustanove i dalje se bore za život M. S. (54) iz Maslovara, koji je povrijeđen u petak naveče u slijetanju “opel korse” s puta. Automobil je vozio I. N. (41), koji je takođe povrijeđen, a zajedno su išli na slavu.

– Pacijent M. S. je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje. Zadobio je teške povrede i nalazi se na aparatima za disnje. Sve dalje prognoze o njegovom stanju su neizvjesne. I. N. je primljen sa prelomom donje vilice i da ostaje na liječenju – naveli su u Univerzitetskom kliničkom centru RS.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*