Trivunović: Narod prepoznao patriotsku politiku SDS-a

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke (SDS) Kotor Varošu proslavio je danas krsnu slavu te partije – Sveti apostoli Petar i Pavle – Petrovdan.

Krsna slava proslavljena je u Hramu Rođenja Presvete Bogorodice služenjem liturgije, presluživanjem koljiva i osvećenjem slavskog kolača. Liturgiju je služio protonamjesnik kotorvaroški Damir Vrhovac koji je čestitao slavu članovima i simpatizerima SDS-a i ukazao na značaj ove stranke u stvaranju RS.

– SDS je prije 30 godina kao narodni pokret okupio Srbe i poveo ih u borbu za odbranu ognjišta i slobodu, a krajnji rezultat te borbe je naša RS – istakao je Vrhovac.

SDS je u Kotor Varošu najjača i najorganizovanija politička partija, a na prethodnim lokalnim izborima je osvojio osam odborničkih mandata i podbijedio sa koalicionim partnerom u trci za načelnika opštine. Predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Mladen Trivunović je naglasio da je ponosan što je ova partija izdržala izazove i što je danas najjača stranka u Kotor Varošu.

– Narod je prepoznao našu patriotsku politiku i iz godine u godinu nam daje podršku. Pred nama ostaje cilj da jačamo stranku i da zadržimo status najjače političke partije u Kotor Varošu u šta ne sumnjam – poručio je Trivunović i dodao da je Petrovdan jedan od najvažnijih datuma u istoriji RS i srpskog naroda na ovim prostorima.

Domaćini su u crkvenom dvorištu obezbijedili posluženje, a slava je u skladu sa odlukom Opštinskog odbora SDS-a u užem krugu proslavljena u prostorijama stranke.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*