Trivunović: Hvala Kotor Varošu za veličanstvenu pobjedu

Predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Kotor Varoš i nosilac liste za Skupštinu opštine na lokalnim izborima Mladen Trivunović zahvalio je građanima na podršci zahvaljujući kojoj je stranka ostala najjača u Kotor Varošu. 

– Dragi sugrađani, prijatelji, a mogu slobodno reći i dragi saborci, hvala vam za podršku koju ste nam dali. Ona je ogromna, istorijska, izaziva najdublje emocije i daje vjetar u leđa. Hvala vam i što ste u vrijeme pandemije izašli u ovolikom broju na izbore u Kotor Varošu i što je izborni dan protekao bez problema i najmanjeg incidenta kao što i treba da prođe – istakao je Trivunović. 

On je zahvalio Kotorvarošanima što su poslušali svoj razum kada su birali u nedjelju, ali i što su slijedili i svoje srce.

– Pobjeda je veličanstvena i izraz vaše volje. Razlika od skoro 4.000 glasova za našeg zajedničkog kandidata za načelnika opštine Zdenka Sakana sve govori. Svoje mišljenje o budućnosti ove opštine prenijeli ste na izabrane kandidate. Dugujemo vam veliko hvala što ste prepoznali da je SDS najpouzdanija partija i još snažnija u Kotor Varošu, što je vašom voljom od nedjelje SDS još jači i što iz izbora u izbore sve više građana Kotor Varoša bira našu stranku i vjeruje njenim predstavnicima. Mi ćemo opravdati vaše povjerenje od skoro 3.000 glasova kao i povjerenje meni lično od 2.000 ličnih glasova. Nastavićemo politiku koju kao svoju prepoznaje najviše ljudi. Kada imate ovakve rezultate, onda znate da nema nestabilnosti, da je narod Kotor Varoša jak i da zna šta hoće – naveo je Trivunović. 

On je dodao da znaju i vide da demokratija nije zagarantovana, ali da je onoliko snažna koliko se bore za nju.

– Sa smo se borili zajedno protiv laži, kleveta i ucjena dokaz su ovi rezultati. Naši sugrađani su znali kada je pravi trenutak da se ujedine u svom glasu i ne dozvole da im neko nameće svoju misao, prijeti i lažno obećava. Hvala vam za ove rezultate koji me obavezuju da nastavim i dalje da radim u interesu svih nas, zajedno sa svojim saradnicima koji ne znaju za umor i strah. To je sila od ljudi kojoj sam beskrajno zahvalan – istakao je Trivunović.

Prema njegovim riječima, danas se može reći i da se tajna uspjeha krije u djelima, programima i planovima koji su ostvareni, a ne u uspješnosti u kritici.

– Vjerujem da je to sada jasno i našim političkim protivnicima na proteklim izborima. Mi zajedno nastavljamo dalje sa vašom podrškom koja obavezuje i daje snagu i sa našom politikom koja ujedinjuje i stvara Kotor Varoš po mjeri svih nas – poručio je Trivunović.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*