Trifković potpisao za novi klub, vodiće ga legenda futsala

Dosadašnji član Kluba malog fudbala Kotor Varoš Dejan Trifković profesionalnu karijeru će nastaviti u Slinesu iz Tuzle koji se takmiči u najelitnijem rangu futsala u BiH.

Trifković je na sebe skrenuo pažnju igrama u reprezentaciji BiH za igrače do 19 godina i Klubu malog fudbala Kotor Varoš. 

– Potpisao sam ugovor koji predstavlja novi izazov u mojoj karijeri. Prvog septembra počinjemo pripreme za Premijerligu BiH. Zadovoljan sam sa svim što sam dogovorio sa novim klubom. Zahvaljujem se svom treneru Vladanu Đekanović na svemu što smo prošli. U novom klubu ću dati sve od sebe i nadam se da ću opravdati povjerenje –  rekao je Trifković za “Moj Kotor Varoš”.

Futsal klub Salines ozvančio je prethodno saradnju sa Predragom Rajićem, čuvenim futsal majstorom iz Srbije, koji u svoje vrijeme, pa čak i danas jedan od najboljih.

Rajić je u prethodnim godinama vodio višesturkog šampiona Srbije KMF Ekonomac. Nekada najbolji igrač Srbije, Balkana, ali i Evrope, a sada jedan od najkvalitetnijih trenera starog kontinenta, novi izazov očekuje sa klubom iz Tuzle.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*