Tri kandidata u trci za direktora Šumskog gazdinstva “Vrbanja”

Na konkurs za direktora Šumskog gazdinstva “Vrbanja” Kotor Varoš stigle su tri prijave, potvrđeno je u “Šumama RS”.

Aktuelnom direktoru Šumskog gazdinstva “Vrbanja” Daliborki Kerezović-Damjanović ističe mandat, a ona je jedan od glavnih pretendenata za ponovno imenovanje.

To je prilikom nedavne posjete Kotor Varošu nagovijestio i potpredsjednik DNS-a Nedeljko Čubrilović ističući da je Šumsko gazdinstvo “Vrbanja” stabilizovano i izvučeno iz dubioze od kada je Kerezović-Damjanovićeva na njegoovm čelu.

– Odlukom organa DNS-a ona će i u naredne četiri godine biti na čeu preduzeća – rekao je Čubrilović.

“Šume RS” raspisale su konkurs za direktore deset šumskih gazdinstava i Centra za rasadničku proizvodnju, a pristiglo je 29 prijava. Osim Šumskog gazdinstva “Vrbanja”, konkursom su obuhvaćeni i “Zelengora” Kalinovik, “Banjaluka” Banjaluka, “Lisina” Mrkonjić Grad, “Birač” Vlasenica, “Jahorina” Pale, “Majevica” Lopare i “Oštrelj-Drinić” Drinić, “Milići” Milići i “Visočnik” Han Pijesak.

– Komisija za izbor direktora će ocijeniti pristigle prijave kandidata, odnosno provjeriće da li su potpune. Sa kandidatima koji budu ispunjavali sve uslove konkursa biće obavljeni intervjui – naglasili su u “Šumama RS”.

Komisija će potom direktoru “Šuma” dostaviti listu kandidata na konačno odlučivanje o imenovanju direktora organizacionih dijelova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*