Toplija zima i ušteda novca uz akciju “Građus”

Idealno vrijeme za fasade je stiglo jer je počeo drugi dio građevinske sezone, a dolaskom jeseni startuju i fasaderski radovi.

Uz kvalitetnog izvođača radova, najbitnije je odabrati adekvatan fasadni sistem s obzirom na to da postavljanje termoizolacije na kuću nije ni najmanje jeftina investicija. Zbog toga novac treba uložiti u materijale koji dugoročno daju garanciju kvalitne namjene fasadnog sistema. Finansijska linija između cijene i kvaliteta je veoma tanka i zato je bitno da se prije konačne odluke budući investitori dobro informišu šta i kod koga kupuju.

U sektoru prodaje kotorvaroškog preduzeća “Građus“, koje se bavi završnim radovima u građevinarstvu, ističu da poučeni dugogodišnjim iskustvom prodaje i ugradnje provjerenih i kvalitetnih materijala s jedne strane i lošim odlukama kupaca koji su se odlučili za jeftine i neprovjerene materijale kod kvazi prodavaca s druge strane,  ove jeseni kupcima nude najbolje fasadne materijale po najpovoljnijim cijenama u okruženju.

– Ove jeseni nudimo nešto jedinstveno i novo iz oblasti fasadnih materijala. Uz redovne garancije za izvedene radove na koje smo navikli naše investitore, od sada nudimo garanciju i za kupljene fasadne materijale u sistemu. Zajedno sa našim partnerima “Colorit”, “Röfix” i “Bauklar” kao njihovi ekskluzivni zastupnici ove jeseni smo pripremili cjenovnu ponudu koja je povoljnija od svih drugih i koju treba iskoristiti na adekvatan način – kaže za „Moj Kotor Varoš“ direktor “Građusa” Slavko Đukić.

On dodaje da “Građus“ 18 građevinskih sezona živi i sarađuje sa svojim sugrađanima.

– Stekli smo ogromno povjerenje kod Kotorvarošana koje želimo da zadržimo. Uvijek nudimo provjerene i najbolje materijale koje i sami ugrađujemo, a tako je i ove jeseni – istakao je Đukić na promociji “Velike jesenje akcije fasada“.

Improvizacijom cjenovne ponude kroz kombinovane materijale u izmišljene fasadne sisteme, dodaju u “Građusu“, poistovjetli bi se sa onima koji dođu, prođu i odu odakle su i došli.

– Nažalost, već smo svjedoci izmanipulisanih kupaca i investitora, a pogotovo na području naše opštine. Mi ostajemo da živimo i radimo sa našim sugrađanima u narednim decenijama i spremni smo da dijelimo svu dobrobit saradnje, ali i da prihvatimo eventualne primjedbe. Zato smo drugačiji, zato ponosno čekamo poslovno punoljetstvo i zato smo sigurni u ono što radimo – naveli su “Građusovi“ rukovodioci iz sektora prodaje i građevinske operative.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*