Tešić: Očekujemo rekordan broj učesnika sajma

Treće izdanje Međunrodnog sajma nekretnina i investicija – “BLIRE 2019”, koji organizuju “Omnia marketing” iz Banjaluke i “PST kompanija” iz Kotor Varoša, biće održan 3. i 4. oktobra na “Banjalučkom velesajmu”.

Ovogodišnji sajam okupiće investitore, konsultante, posrednike, izvođače radova, kreditore, osiguravajuće kuće, arhitektonske biroe, investicione fondove, predstavnike lokalnih zajednica, obrazovnih institucija i krajnje korisnike. Organizatori očekuje da će ovogodišnji sajam okupiti rekordan bvroj ulčesnika i najavljuju njiz novih sadržaja i programa.

– “PST kompanija” je bila organizator i prethodnih sajmova nekretnina i investicija – BLIRE , a od ove godine sajam organizujemo u saradnji sa “Omnia marketingom”, odnosno mladim timom ljudi koji su udahnuli svježinu i nove ideje u ovogodišnji sajam. Partneri ovogodišnjeg sajma su Vlada RS, Fond za zaštitu životne sredine i energetske efikasnosti RS, Privredna komora RS, Klaster nekretnina Srbije i REXPO Zagreb – rekao je prvi čovjek “PST kompanije” i idejni tvorac sajma Predrag Tešić.

On je istakao da će u sklopu ovogodišnjeg sajma biti održano i deset panel diskusija sa aktuelnim temama i učesnicima sa međunarodnim kredibilitetom.

– Neke od tema o kojima će govoriti učesnici panel diskusija su javno privatno partnerstvo, stanogradnja na zapadnom Balkanu, procjena vrijednosti nekretnina, zakon o posredovanju u prometu nekretnina, investicije u turizmu i energetska efikasnost objekata. “BLIRE 2019” će omogućiti i prijave na B2B (bussines to bussines) susrete – kaže Tešić.

Marketing menadžer “Omnia marketinga” Vanja Prosen podsjetila je da je na dosadašnjim sajmovima “BLIRE” učestvovalo više od 150 izlagača, a da ove godine očekuju još veći odaziv s obzirom na to da je unaprijeđen program sajma, te uvedene inovacije koje će privući veći broj izlagača sa međunarodnim predznakom.

– “Omnia marketing” se potrudio da ovogodišnji sajam bude na zavidnom nivou, izvršili smo unapređenje vizuelnog indentiteta događaja i uveli mogućnost da poslovni klijenti sajma mogu da ostvare potencijalne susrete i saradnju. Svi posjetioci sajma imaće slobodan ulaz tokom oba dana”, rekla je Prosen.

“BLIRE 2019” povezaće sve ključne aktere na tržištu nekretnina i investicija, a cilj je pokretanje novih investicionih ciklusa na domaćem tržištu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*