Termini pregleda i liste lijekova dostupni putem telefona

Korisnicima android aplikacije Fonda zdravstvenog osiguranja RS od danas je dostupna njena nova, funkcionalnija i modernija verzija, koja omogućava još brže i jednostavnije informisanje javnosti o obaveznom zdravstvenom osiguranju.

Na internet stranici i android aplikaciji Fonda zdravstvenog osiguranja od ranije omogućena provjera statusa zdravstvenog osiguranja i termina pregleda za magnetnu rezonancu i CT. Na aplikaciji su, takođe, dostupne i vijesti, odnosno najznačajnije novine koje se odnose na obavezno zdravstveno osiguranje.

Nova android aplikacija, pored modernijeg dizajna, pruža i nove funkcije. Njenim korisnicima sada je omogućena i pretraga lijekova koji se izdaju na recept, te info kontakti putem kojih osiguranici mogu da se informišu o svim pitanjima iz obaveznog zdravstvenog osiguranja.

– Fond zdravstvenog osiguranja RS svakodnevno nastoji da unapređuje komunikaciju sa građanima, poslovnim partnerima i medijima u cilju što boljeg informisanja osiguranika o njihovim pravima i transparentnijeg rada Fonda. Sve bitne informacije iz obaveznog zdravstvenog osiguranja dostupne su na našoj internet stranici sa koje je moguće preuzeti i novu android aplikaciju, a javnost informišemo i putem društvenih mreža i tradicionalnih medija – istakli su u Fondu zdravstvenog osiguranja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*