Tepić odgovorio na uvrede i podnosi prijavu policiji protiv Đurića

Direktor vrtića “Larisa Šugić” i odbornik SDS-a u Skupštini opštine Kotor Varoš saopštio je da će sutra podnijeti prijavu policiji protiv opštinskog projekt menadžera i sive eminencije kotorvaroškog DNS-a Gorana Đurića zbog niza najstrašnijih uvreda i kleveta koje je o Tepiću objavio na svom portalu “Glas Kotor Varoša”.

Tepićevo obraćanje javnosti i uredniku portala “Glas Kotor Varoša” povodom monstruoznog napada na njega od strane Đurića prenosimo u cjelosti.

  • Poštovani čitaoci portala, dragi prijatelji i poznanici…Prije nego bilo šta napišem htio bih da se zahvalim na riječima podrške koje mi stižu jer mi daju snagu da nastavim da se borim za istinu…

U životu sam radio razne poslove, bio učitelj, profesor geografije, NVO aktivista, novinar i sada direktor i odbornik, ali sam se uvijek trudio da svoje obaveze završavam korektno i da se prema ljudima ponašam tako da mogu sutra u kojoj god životnoj ulozi me zateknu da im pogledam u oči.

Radeći posao novinara napravio sam portal www.kvdanas.com koji je nastao iz potrebe da se građanima Kotor Varoša pokaže i druga strana priče, a ne samo DNS-ova saopštenja sa portala “Glas Kotor Varoša” koji vodi Goran Đurić. Danas kada radim drugi posao, većinu poslova na portalu radi tim ljudi, a ja znajući da me ljudi poistovjećuju sa portalom nikada nisam dozvolio da se portal spusti na tako niske grane, objavljuje šizofrene gluposti poput onih juče na “Glasu Kotor Varoša”. Zbog svega toga htio bih ovom prilikom da se obratim Goranu Đuriću, uredniku tog portala:

Dragi Gorane, šizofrenija je mentalni poremećaj koji se karakteriše naglim prekidom misaonog procesa i veoma emotivnom reakcijom. Nadam se da si uzeo antipsihotičke lijekove i da možeš da pratiš nastavak teksta.

Ako ti je toliko krivo što sam te uhvatio u laži jer si rekao da si realizovao više od 200 projekata, a na internetu sam našao samo onaj o besplatnom noćenju sa suprugom, demantuj me, napiši nazive projekata, ostani pravi novinar, onako kako nas je učio Duško Kerezović, sjećaš se onaj ugledni novinar što si ga izbacio iz sve i jedne redakcije. Jesi li ga posjetio bar jednom?

Demantuj da si završio ekonomsku školu u Širokom Brijegu i da si kupio diplomu komunikologa, a ja ću ti donijeti sve petice iz osnovne škole, diplomu iz gimnazije i dvije državne fakultetske diplome sa Prirodno-matematičkog fakulteta, ali ću ti donijeti i kopije tvojih diploma…Ti meni donesi koliko imaš iskustva nakon fakulteta, napiši ko su ti kolege sa fakulteta i radne kolege iz Kanade.

Istina boli zar ne? Kad nemaš argumenata onda pišeš gadosti kukavice! Šta su ti djeca iz vrtića kriva? Jesi li toliko hrabar pa se tako obračunavaš sa mnom?

Izađi iza lažnih likova (Maksimović, Daliborka Kerezović, Knežević…), potpiši se na jedan tekst na svom portalu, izađi na izbore na listu, a ja ću ti donijeti 535 glasova na prošlim izborima pa ćemo se “ponosati”…

Kad god upališ računar i ukucaš Kotor Varoš u “Google” pretraživač sjeti se da sam pet puta pametniji od tebe, da znam kako i šta radiš i da znam kakav si čovjek… Nikad neću napisati takve gadosti kao ti jer bi to značilo da sam bolestan kao ti…

Da, živim u Savićima, ponosan sam na svoje Savićance kao što bi i ti trebao biti ponosan na Grabovčane, ako uopšte smiješ otići u svoje selo poslije svega što si im uradio… Gdje god me posao i život nanese, u koju god me ulogu stavi ja ću uvijek biti sa svojim Savićancima i Kotorvarošanima, gledati ih u oči i ne bježim nigdje, a ti si već pobjegao u Laktaše…

Poslije ovih šizofrenih napada na mene obećavam ti da ću se iskreno potruditi da svima pokažem ko si i šta si, sve dok sam ne shvatiš da je tvoje vrijeme prošlo, a moje tek dolazi! Nećeš me uplašiti nikakvim lažnim pismima, slanjem inspekcija, lažnim novinarima, profilima i komentarima jer odgovorno radim svoj posao. Radiš li ga ti projekt menadžeru?

Zato me demantuj ili zauvijek ušuti! U ponedjeljak ću otići u policiju da podnesem prijavu protiv tebe, imam dovoljno dokaza jer si se razotkrio…

Mladen Tepić

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*