Tepić naslijedio Pucarevića u Skupštini opštine Kotor Varoš

Stanko Tepić novi je odbornik SDS-a u Skupštini opštine Kotor Varoš, a najbrojnijem odborničkom klubu pridružio se na današnjoj sjednici na kojoj je položio svečanu zakletvu. 

Tepić je postao odbornik nakon što je kao i nekolicina drugih funkcionera SDS-a od odborničkog mandata odustao Obrenko Pucarević koji je imenovan za načelnika Odjeljenja za opštu upravu. 

– Još jednom želim da zahvalim sugrađanima na ukazanom povjerenju i podršci koju su mi dali 15. novembra 2020. godine na lokalnim izborima i bez koje ne bih ostvario za mene odličan rezultat. Zahvaljujem i kolegama i kolegicama u SDS-u koji su mi ukazali povjerenje i smatraju da sam dostojan da predstavljam SDS i građane. Biću otvoren za sve građane opštine Kotor Varoš, kao što sam to bio i u proteklom periodu – istakao je Tepić. 

Tepić je jedan od najobrazovanijih mladih pravnika u RS. Nakon završenog Pravnog fakulteta u Banjaluci uspješno je okončao i postdiplomske studije i stekao zvanje master prava, a trenutno je na doktorskim studijama.

Na lokalnim izborima učestvovao je po prvi put i na listi SDS-a osvojio 660 glasova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*