“Tekso centar” sprema niz iznenađenja i akcija za kupce

Visok kvalitet, veliki izbor i povoljne cijene proizvoda iz prodajnog asortimana zaštitni su znak kotorvaroškog “Tekso centra”, a povodom godišnjice od njegovog otvaranja kupce čeka niz prijatnih iznenađenja.

– “Tekso centar” je počeo sa radom u septembru prošle godine i već sada možemo zaključiti da je ulaganje u proširenje dotadašnje male prodavnice građevinskog materijala i opreme bilo pun pogodak. Na tome, međutim, nećemo stati i možemo najaviti mnogo novina u ponudi “Tekso centra” – istakli su u kotorvaroškom građevinsko-prodajnom centru.

“Tekso centar” je od početka rada pokazao da su mu kupci na prvom mjestu i omogućio im kupovinu po veoma povoljnim uslovima.

– Učinili smo sve da naši kupci budu zadovoljni. Najpovoljnije cijene u okruženju, stalne akcije i veliki izbor prilikom kupovine samo je dio onoga, što smo ponudili svojim kupcima. Rast njihovog broja i prometa potvrda je obostranog zadovoljstva. Uoči prvog rođendana kupce čekaju nove akcije kojima će biti obuhvaćeni svi programi koji su zastupljeni u našoj prodaji – istakli su u “Tekso centru”.

“Tekso centar” se bavi prodajom širokog spektra građevinskog materijala, alata i prateće opreme i idealan je izbor prilikom izgradnje i uređenja svih vrsta objekata. Prodajni asortiman „Tekso centra“ čini više cjelina kao što su fasadni, molerski i “Rigips” program.

U ponudi su i termo i hidroizolacioni materijali, elektromaterijal, LED rasvjeta, vodomaterijal i sanitarna prateća oprema, kanalizacioni materijal, vijčana roba, električne mašine, ručni alat, brusno-rezni program i boreri, pur pjene i silikoni, boje i lakovi, zaštitna oprema i vrtni program.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*