“Tekso centar” počinje sa radom, pokloni i iznenađenja za kupce

“Tekso centar” počinje sa radom u četvrtak, 17. septembra, čime će Kotor Varoš dobiti najmodernije opremljeni objekat sa najvećim asortimanom materijala za gradnju i uređenje stambenog i poslovnog prostora, alata, opreme i pratećih sadržaja.

“Tekso centar” će kupcima ponuditi proizvode renomiranih svjetskih i domaćih brendova, spajajući idealan odnos kvaliteta i cijene. Posebne pogodnosti, ali i mnoštvo iznenađenja i vrijednih poklona očekuje ih na dan otvaranja kada će zaposleni u “Tekso centru” podijeliti radost sa svojim prvim kupcima.

Novi građevinsko prodajni centar nalazi se u poslovnom objektu “Građusa”, a nastao je na temeljima prodaje koja je djelovala u sastavu ovog preduzeća i bila uglavnom fokusirana na molersko-fasadni program.

“Tekso centar” će kupcima ponuditi višestruko širi asortiman sa neuporedivo većim brojem proizvoda potrebnih profesionalnim i hobi majstorima, ali i sve što je svakodnevno potrebno za uređen dom i vrt.

Na rafama “Tekso centra” naći će se hiljade artikala koji su prethodnih sedmica posloženi sa mnogo pažnje i sistemski kako bi kupcima bila obezbijeđena vrhunska preglednost i olakšano da brzo pronađu sve što im je potrebno.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*