“Tekso centar” počeo sa radom, pokloni zahvalnost za povjerenje

Prvi radni dan je iza “Tekso centra” Kotor Varoš, a sudeći po prvim utiscima kupaca njegovo otvaranje predstavlja pun pogodak i osvježenje na kotorvaroškom tržištu.

Dan u “Tekso centru” protekao je u prijatnoj atmosferi i obostranom zadovoljstvu kupaca i zaposlenih. Kupci su već na startu poslovanja novog građevinsko prodajnog centra iskoristili priliku da po povoljnim cijenama za sebe izaberu neke od hiljada artikala, a osoblje “Tekso centra” im je uzvratilo poklonima.

Svaki kupac dobio je poklon u znak otvaranja, a svakom petom je uručen specijalni poklon nakon što su oprobali sreću na zidu od balona na kojem je svaki balon kojima je bio ispisan naziv “Tekso centar” skrivao jedno od iznenađenja.

Najviše sreće imao je Stefan Jerosimović koji je svoj kućni asortiman alata obogatio novom bušilicom. “Tekso centar” podijelio je kupcima 11 specijalnih i pedesetak ostalih poklona.

Novi građevinsko prodajni centar u ponudi ima molersko-fasadni i “Rigips” program, razne vrste ljepila i hidroizolacije za primjenu u građevinarstvu, vodomaterijal, sanitarije, elektromaterijal, LED rasvjetu, vijčanu robu, brusno-rezni program i borere, električni i ručni alat, baštanski program, tehničku hemiju i zaštitnu opremu.

“Tekso centar” nalazi se u poslovnom objektu “Građusa”, a njegovo radno vrijeme je od 7.00 do 17.00 časova.

 
 
 
 
 
 
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*