Sve za unutrašnje radove po povoljnim cijenama

Izvođači završnih radova u građevinarstvu orijentišu se na prelazu između proljećne i ljetne građevinske sezone na unutrašnje radove, a u skladu sa tim “Građus” je kupcima pripremio povoljne cijene na materijale iz tog spektra.

U sklopu naše tradicionalne prodajne akcije “Ljetna relaksacija” kupci tokom ljeta po povoljnim cijenama u “Građusu“ mogu da pronađu gotov cementno-krečni i gipsano-krečni malter, keramička ljepila, mineralne fasade i niz pratećih materijala iz programa renomiranih proizvođača i poznatih brendova kao što su “Rofix”, “Colorit” i “Bauklar”.

Najatraktivniji materijali iz “Coloritove” palete za unutrašnje radove su fleksibilno keramičko ljepilo, ljepilo za gipsane ploče, mase za fugiranje i gletovanje, te mineralna fasada “RMV” po izuzetno povoljnoj cijeni od 11,90 KM za vreću od 25 kilograma.

Adut “Bauklarovog” programa je cementno-krečni malter koji je kvalitetnom i cijenom stekao popularnost kod kupaca, a košta samo 3,90 KM za vreću od 25 kilograma.

Rezultati prodaje građevinskog materijala u prvom dijelu tekuće sezone pokazali su da je “Građus” neprikosnoven na tržištu, a sa unapređenim prodajnim planom ulazimo i u drugi dio sezone sa fokusom na visok kvalitet i pristupačne cijene.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*