Stabilno zdravstveno stanje vozača iz Maslovara

Branko Petrušić (25) iz Maslovara, koji je sinoć povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Crnoj rijeci, operisan je u Univerzitetskom kliničkom centru RS i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, potvrđeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

U Policijskoj upravi Banjaluka su istakli da se nesreća dogodila u 19:40 časova kada je Petrušić sletio s puta “audijem 80”.

– Povrijeđeni je odmah prevezen u Univerzitetski klinički centar RS u Banjaluci gdje mu je ukazana ljekarska pomoć. Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš, a o svemu je obavješteno banjalučko Okružno javno tužilaštvo – naveli su u Policijskoj upravi Banjaluka.

U Univerzitetskom kliničkom centru su, navodeći inicijale pacijenta, istakli da je Petrušić u 20:35 časova sanitetskim vozilom Doma zdravlja “Sveti Pantelejmon” Kotor Varoš dovezen u hitnu prijemnu hirušku ambulantu.

– Pacijent je trenutno hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje. Prema riječima dežurnog ljekara u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje dr Dragana Rakanovića i današnjeg glavnog dežurnog ljekara na hirurgiji dr Zorana Aničića B. P. je primljen sa dominatnom povredom abdomena. Pacijent je hiruški zbrinut i njegovo trenutno zdravstveno stanje je stabilno. Zbog daljeg liječenja i praćenja pacijent ostaje hospitalizovan u našoj ustanovi – istakli su u Univerzitetskom kliničkom centru RS.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*