Socijalisti obećali više rada i solidarnosti

Socijalistička partija predstavila je večeras program i kandidate za načelnika Predraga Tešića i odbornike u Skupštini opstine Kotor Varoš.

Tešić je istakao da su socijalisti drugačiji od svih drugih stranaka u Kotor Varošu i pozvao sugrađane da to imaju u vidu kada 2. oktobra izađu na glasačka mjesta.

On je najavio niz projekata koje planira realizovati ukoliko postane načelnik među kojima su izgradnja akva parka i modernog stadiona za koje već ima obezbijeđene investitore, te vodovoda do naselja Zabrđe, parka na Rujici, 20 djecijih igrališta, te osnivanje javne kuhinje i niz projekata u turizmu.

Posebne ovacije u punoj sportskoj dvorani dobio je zbog najave da će se odreći plate u prvom mandatu, a objelodanio je da je već podijelio prve dvije porodicama slabijeg imovinskog stanja.

Tešić je najavio i korjenitu reorganizaciju administrativne službe i otpuštanje viška radnika, ističući da ce usteđeni novac usmjeriti za investicije.

Predsjednik SP-a Petar Đokić istakao je da je Tešić najbolji kandidat za načelnika Kotor Varoša i pozvao građane da ga podrže.

– Narod želi socijaliste. Imamo jasan program koji ne ostavlja dilemu šta će biti ako nam ukažete povjerenje. Nismo došli da nekoga rusšimo, već da kažemo šta ćemo raditi da Kotor Varoš bude najbolja opština ne samo u RS – rekao je Đokić.

Velike ovacije dobio je počasni predsjednik SPS-a Milutin Mrkonjić, koji je istakao da među kandidatima socijalista vidi budućnost RS.

– Ovo treba RS, snaga mladosti i iskustva – rekao je Mrkonjić.

Nosilac odbornicčke liste Nenad Marjanović istakao je da su izabrali mlade i obrazovane ljude, koji žele da rade i grade Kotor Varoš.

Poslije završetka tribine prisutne je zabavljala Ana Bekuta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*