SNSD krenuo na put ka izbornoj pobjedi

Simboličnim lijepljenjem prvog plakata SNSD u Kotor Varošu je danas počeo predizbornu kampanju s ciljem da poslije izbora ponovo postanu najjača stranka na kotorvaroškoj političkoj sceni.

Ispred sjedišta Opštinskog odbora okupilo se pedesetak članova rukovodstva i aktivista koji su izrazili optimizam u pogledu ishoda izbora.

– Kriza koja je potresla SNSD prije nekoliko godina je iza nas. Ponovo smo uspostavili snažnu strukturu u svim dijelovima opštine i uvjereni smo da će kao rezultat doći dobar izborni rezultat i da ćemo imati i poslanika u Narodnoj skupštini RS Radenka Bubića – rekao je za “Moj Kotor Varoš” predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Kotor Varoš Goran Kušljić.

Bubić je za “Moj Kotor Varoš” istakao da kotorvaroški SNSD ima i snagu i volju da stigne do izborne pobjede u oktobru.

– Nadam se da će naš zajednički rad donijeti dobar rezultat i da će SNSD vratiti snagu koja će mu obezbijediti i pobjedu. Imamo kompaktnu i vrijednu ekipu koja je dobro radila i koja će i ovaj mjesec predizborne kampanje nastaviti tim putem i rezultat ne može izostati. Očekujem i pobjedu naših kandidata za najviše funkcije Milorada Dodika i Željke Cvijanović – dodao je Bubić.

Rukovodstvo i članstvo kotorvaroškog SNSD-a krenulo je potom put Banjaluke na centralnu konvenciju stranke na kojoj će biti predstavljeni kandidati za izbore.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*