SNSD i Župljanin uvjereni u pobjedu

Složno za Kotor Varoš je opcija koja će donijeti promjene u našoj opštini, poručio je kandidat za načelnika opštine Kotor Varoš Slobodan Župljanin.

On je nakon sastanka sa kandidatima SNSD-a za odbornike u kotorvaroškoj Skupštini opštine istakao da je vrijeme da se stvari u Kotor Varošu mijenjaju.

– Ne možemo biti među zadnjima po razvijenosti, a pričaju se priče da smo opština sa predratnim brojem zaposlenih. Moramo donijeti promjene da bi i Kotor Varoš bio ucrtan na mapi RS kao opština koja ima sve sadržaje za normalan život njenih građana – poručio je Župljanin čiju kandidaturu osim matičnog SP-a podržavaju SNSD, DNS, Ujedinjena Srpska, NDP i Partija ujedinjenih penzionera.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a i nosilac liste za Skupštinu opštine Kotor Varoš Goran Kušljić rekao je da očekuje pobjedu na lokalnim izborima zakazanim za 15. novembar. 

– Optimizam nije bez pokrića. Svaki dan smo među ljudima i njihovo raspoloženje nam govori da je sazreli vrijeme za promjene. Očekujem pobjedu zajedničkog kandidata za načelnika opštine i najbolji rezultat SNSD-a u posljednjih nekoliko izbornih ciklusa. Snažno i bez odustajanja idemo ka cilju, do pobjede i promjena koje će Kotor Varoš učiniti boljim za sve nas – naglasio je Kušljić.

Pored sastanka sa kandidatom za načelnika, Opštinski odbor SNSD-a je organizovao i predavanje za kandidate sa liste koje je vodio stranački funkcioner Milan Tukić.

– Obuka u vezi sa kampanjom je uvijek važna i ponovili smo ono što već dobro znamo – da bez ozbiljnog rada na terenu nema ni kvalitetnog rezultata – rekao je Kušljić.

Dio tog procesa bio je i sastanak kandidata SNSD-a za odbornike sa Župljaninom na kojem su dogovoreni  koraci u predstojećoj kampanji.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*