Slavko Đukić se odrekao odborničkog mandata

Odbornik liste SRS – Srpska u sigurne ruke u Skupštini opštine Kotor Varoš Slavko Đukić podnio je ostavku i odrekao se mandata, a naslijediće ga Dijana Mirković Krčić.

Đukić je za “Moj Kotor Varoš” potvrdio da mu je odbornički mandat prestao na lični zahtjev, odnosno da je podnio ostavku.

– Da, tačno je. Meni je prestao mandat odbornika u lokalnoj skupštini koji sam dobio na zadnjim lokalnim izborima. Razlog za ostavku je logičan slijed stvari, jer sam se već prije više od godinu prestao baviti politikom i samim tim smatram da mi mandat kao pasivnom odborniku više ne pripada – istakao je Đukić.

On je istakao i da nastavkom poslovne saradnje sa lokalnom upravom, ne želi da eventualno na bilo koji način naruši Zakon o sprečavanju sukoba interesa.

– Zahvaljujem svima onima koji su mi dali svoj glas na lokalnim izborima 2016. godine, a nadam se da ću većom posvećenošću biznisu kojim se bavim dati mnogo veći doprinos cijeloj društvenoj zajednici – kaže Đukić.

U Skupštinu opštine Kotor Varoš ulazi Dijana Mirković Krčić koja je prva na listi SRS – Srpska u sigurne ruke po broju glasova koja prvobitno nije osvojila odbornički mandat.

– Svojoj nasljednici Dijani na mjestu odbornika želim mnogo sreće i uspjeha u budućem radu – rekao je Đukić.

Lista SRS – Srpska u sigurne ruke osvojila je na lokalnim izborima održanim 2016. godine dva odbornička mandata. Oni su pripali Slavku Đukiću i Draganu Mijiću, ali je Mijić u međuvremenu prešao u Demos.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*