Sjajna Kotorvarošanka sa “Gemom” slavi veliki plesni jubilej

Plesni klub “Gema” iz Banjaluke obilježio je tri decenije uspješnog rada, a desetak godina njegove uspjehe dijeli i Kotorvarošanka Anastasija Đukić kojoj je ples postao velika ljubav.

Anastasija je zajedno sa kolegama bila dio plesnog spektakla ispunjenog atraktivnim koreografijama. Amfiteatar Univerziteta za poslovne studije, gdje je svečanom akademijom i nastupom članova “Geme” obilježen veliki jubilej, bio je pretvoren u plesni podijum na kojem se plesačima pridružila i publika i začinila sjajno veče okupano radošću.

U “Gemi” su istakli da su dosadašnji rad i priznanja veliko ohrabrenje i obaveza da sa mnogo pozitivnih emocija gledaju u prošlost i hrabro misle na budućnost.

– Stvaramo bolju budućnost, a ova nasmijana lica najbolje govore o našem zajedničkom uspjehu – kazao je prvi čovjek “Geme” Velibor Srdić.

Ples je stil života za ljude okupljene u “Gemi”, koja ima više od 450 članova. Njihov dan počinje i završava plesom.

– To je potpuno tačno i veoma brzo mi je ples ušao pod kožu i u srce. Svakog dana sam sve više zaljubljena u ples, a zahvaljujući njemu sam doživjela neke od najboljih trenutaka u životu i stekla mnogo prijatelja. Učešće na Svjetskom prvenstvu je samo dio onoga što mi je podario ples. Ljubav prema plesu je takva da se ne osvrćem na stalna putovanja iz Kotor Varoša u Banjaluku s obzirom da vježbamo tri puta sedmično – rekla je Anastasija za “Moj Kotor Varoš”.

Kolika je “Gema” porodica govori pdoatak da je kroz klub za tri decenije prošlo više od 20.000 plesača, koji su iz godine u godinu osvajali pregršt nagrada.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*